Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ
ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Σπύρος Κωνσταντάρας και Νίκος Παπαδημητρίου δήλωσαν παρόντες και έτοιμοι για μια πλατιά δημοτική συνεργασία με στόχο την ανανέωση και την Αλλαγή στο Δήμο Θέρμου!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25-7-2010, η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Συνδυασμού της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Απόλλων», μετά από πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής. Την εισήγηση παρουσίασε ο Δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Κώστας Φ. Μαραγιάννης. Η Οργανωτική επιτροπή παρουσίασε τα αποτελέσματα των επαφών και των συναντήσεων που πραγματοποίησε, με πολίτες, με φορείς, με εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και με δεκάδες απλούς πολίτες στο Θέρμο και στα Τοπικά Διαμερίσματα.
Η εισήγηση τόνισε ανάμεσα στα άλλα και τα παρακάτω: … «σε όλες τις επαφές και τις συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε στο Θέρμο και στα χωριά μας διαπιστώσαμε κάτι που αποτελεί πεποίθηση όλων των πολιτών: με πανστρατιά όλων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Απαίτηση όλων των πολιτών είναι μια πλατιά συνεργασία και συνένωση όλων των δημοτικών κινήσεων και των προσωπικοτήτων,με στόχο τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου και αδέσμευτου συνδυασμού. Ο συνδυασμός αυτός που θα συγκροτηθεί και θα πάρει μέρος στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, μπορεί να δημιουργήσει δυναμική νίκης και ανατροπής, με υποψήφιο Δήμαρχο αυτόν που θα προκύψει από μια πλατιά συνεργασία δημοτικών κινήσεων, στελεχών και πολιτών.
…Σήμερα, είχαμε χρέος να σας πούμε την αλήθεια, χωρίς να ωραιοποιήσουμε πράγματα και καταστάσεις. Η σημερινή συγκέντρωση είναι, κατά τη γνώμη μας, ιστορική. Είναι το ξεκίνημα ενός έντιμου προεκλογικού αγώνα για τη νίκη και την Αλλαγή στο Δήμο Θέρμου . Δεν χωρίζουμε τους πολίτες σε κατηγορίες. Τους θεωρούμε όλους φίλους και κάθε επιλογή τους είναι σεβαστή.
Σας καλούμε όλους, αυτούς τους 3 μήνες του προεκλογικού αγώνα, να δραστηριοποιηθείτε, επανδρώνοντας τις ομάδες εργασίας που θα συγκροτήσουμε.
Τη νίκη θα την φέρουν οι πολλοί και όχι ο ένας. Σας καλούμε να μεταφέρετε παντού το μήνυμα της νίκης και της Ανατροπής..».
Το λόγο, πήρε στη συνέχεια, ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας που δήλωσε παρών και έτοιμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.Τις επόμενες μέρες θα αναλάβει πρωτοβουλίες, μαζί με το Νίκο Παπαδημητρίου, για επαφές με άλλες κινήσεις και υποψήφιους με στόχο την κοινή κάθοδο στις εκλογές του Νοέμβρη. Τόνισε την αναγκαιότητα οι ίδιες οι κοινωνίες να αναδείξουν και να υποδείξουν τους ικανούς και τους άξιους για υποψήφιους στις Δημοτικές Εκλογές. Αναφέρθηκε στην επιφύλαξή του για τη συμμετοχή του στις εκλογές που διατύπωσε με τη γνωστή δήλωσή του. Διαπίστωσε ότι πίκρανε τους συνεργάτες του,τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του, το διάστημα της ενασχόλησής του με τα κοινά. Δεν μπορεί να απέχει από μια μάχη, αφού καθημερινά οι πολίτες του υποδεικνύουν τη συμμετοχή του στον κοινό αγώνα. Η ανανέωση δεν μπορεί να έρθει από αυτούς που κίβδηλα την διακήρυτταν.Κάλεσε όλους τους πολίτες να στηρίξουν τη νέα πλατιά δημοτική κίνηση που δημιουργείται.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο κ. Νίκος Παπαδημητρίου,Υποψήφιος Δήμαρχος το 1994,το 1998 και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος του σημερινού Δημάρχου και πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής πλειοψηφίας του 2006 με 688 ψήφους. Δήλωσε παρών για τη νέα Δημοτική Συνεργασία και τον κοινό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου