Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σπίτι νεαρού μετατράπηκε σε βίλα οργίων!

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου οι φήμες περί ομαδικών οργίων ανάμεσα σε παντρεμένες γυναίκες και σε νεαρούς.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, το βράδυ του Σαββάτου τρεις επιφανείς κυρίες, μία εκ των οποίων και γυναίκα γιατρού, βγήκαν να διασκεδάσουν σε συγκεκριμένο κλαμπ της περιοχής.

Μία εξ αυτών φέρεται να είχε επισυνάψει σχέση με έναν μπάρμαν του μαγαζιού, με τον οποίο μάλιστα, έκλεισε το ραντεβού των… οργίων!
Μετά από αρκετές ώρες, κατά τις οποίες οι εν λόγω κυρίες είχαν πιεί αρκετά σφηνάκια και είχαν έρθει σε μεγάλο κέφι, αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ τους παρέα με τέσσερις νεαρότερους άνδρες, στο σπίτι του ενός.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε ένα πολύωρο όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα έως τις 10:00 το πρωί». Οι συμμετέχοντες διαλύθηκαν «ησύχως», ωστόσο, τα προβλήματα για τις γυναίκες δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι νεαροί φαίνεται πως βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μέσω κάμερας κινητού και πλέον έχουν γίνει ανάρπαστες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου