Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ


          Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής που επί 16 χρόνια διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου, οδήγησε δυστυχώς στο κλείσιμο των σφαγείων με αρνητικές συνέπειες στους κρεοπώλες,τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους σ’ αυτά και την τοπική οικονομία του τόπου μας.
          Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα κτήριο για τα σφαγεία που να διαθέτει άδεια και λειτουργίας και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και δημόσιας υγείας που προβλέπονται από την εθνική και την κοινοτική νομοθεσία.
          Η οποιαδήποτε μετάθεση ευθυνών στη Δημοτική Αντιπολίτευση από τον κ. Πορφύρη, επιβεβαιώνει την πλήρη διαστροφή της αλήθειας, αφού ποτέ δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη. Αντίθετα, η Δημοτική Αντιπολίτευση έγκαιρα επισήμανε την αναγκαιότητα εξασφάλισης της άδειας και της λειτουργίας των σφαγείων και ψήφισε και τα σχετικά κονδύλια για την κατασκευή τους. Μια κατασκευή που στοίχισε στους δημότες πάνω από 530000 ευρώ  από το 2001 και μετά και καμιά άδεια δεν εξασφαλίστηκε.
 Καταλαβαίνετε το τί θα γίνει με τους δρόμους Θέρμο-Ναύπακτος, Θέρμο-Αγρίνιο ,Θέρμο-Προυσός, το σχολείο και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την «ολοκλήρωση του οράματος»…
   Αναρωτηθείτε όλοι για το πού οδηγούν τον τόπο ο Πορφύρης και η παρέα του!
                                                 Θέρμο 16-2-2011                                                                               
                                                Γραφείο τύπου   
                                                            «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου