Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Διά της Υπερχρέωσης και η Δήμευση!!....έπεται η πώληση στούς δανειστές μας!! Διά της Υπερχρέωσης και η Δήμευση!!....έπεται η "πώληση" στους δανειστές μας!!

Η πληρότητα αυτή την στιγμή στις κρατήσεις των ξενοδοχείων έχει υπερβεί το 100%, πολλές από αυτές είναι από γραφεία οργάνωσης ταξιδίων δλδ προσωρινές,  άλλες κρατήσεις Ευρωπαίων τουριστών πού πολλοί θα τρέξουν να πουν η άφιξή των ότι θα οφείλετε στην αστάθεια λόγω ταραχών των αφρικανικών και μέσης ανατολής χωρών (Αίγυπτο,Λιβύη,Συρία κ.α).
Λιγότεροι βέβαια γνωρίζουν ότι θα οφείλετε στην δεδομένη πενία μας πού πέτυχαν με διάφορους τρόπους όπως επιβάλλοντας περικοπές και νομοσχέδια οι κυβερνώντες πού έχοντας ως πρόσχημα το "Μνημόνιο" υλοποιούν το προδιαγεγραμμένο σχέδιο προσέλκυσης και έρευνας προς αγορά αντί πινακίου φακής ακίνητης περιουσίας μας.
Πινακίου φακής λόγω της υπερχρέωσης που θα μας επιβάλουν από τούς εισπρακτικούς νόμους πού ψηφίζουν.


Με αυτόν τον τρόπο έχοντας τόσο την υπέρμετρη φορολόγηση και αδυνατώντας την αποπληρωμή τους τόσο ποιο εύκολα θα γίνεται η δήμευση τής τυχόν περιουσίας μας από πλειστηριασμούς λόγω οφειλών στο δημόσιο.

Βέβαια η αντιπολίτευση σύσσωμη σαν "ΘΕΑΤΗΣ" απλά ξύνει το...κεφάλι της.. 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ρέεεεεεε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου