Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Απέρριψαν την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου & ΓΑΠ!

* Απέρριψε σήμερα το ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο του Παπακωνσταντίνου για τον τζόγοΑνταρσία στo ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για το τζόγο... 
Γράφει ο Μικρός Ήρωας

Να που κάποιοι βουλευτές έχουν μπέσα και το θάρρος να σηκώσουν κεφάλι. Απερρίφθη από τον κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Μετά την παρουσίασή του από τον υπουργό Οικονομικών, οι βουλευτές εξέφρασαν διαφωνίες επί όλων των διατάξεών του λέγοντάς του ότι...
 δεν το αποδέχονται.
Σύσσωμοι οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος αμέσως μετά φέρεται να ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Μεταξύ των βουλευτών που πήραν το λόγο κατά του νομοσχεδίου ήταν οι Βάσω Παπανδρέου, Δημήτρης Λυντζέρης, Δημήτρης Παπουτσής, Μανώλης Στρατάκης, Σούλα Μερεντίτη.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες, απήντησε στους βουλευτές ότι το νομοσχέδιο έχει εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο και ότι έχει προηγηθεί διάλογος με όλους τους αρμόδιους φορείς.
Οι βουλευτές επέμειναν στην άρνησή τους ακόμη κι όταν ο υπουργός Οικονομικών τους επεσήμανε ότι "εάν μια τόσο μεγάλη ομάδα βουλευτών αρνείται ένα νομοσχέδιο που έχει εγκριθεί από 3 υπουργικά συμβούλια το θέμα με ξεπερνά και θα το δούμε σε άλλη βάση".
Ο τζόγος λοιπόν γίνεται μείζον πολιτικό ζήτημα και η αφορμή της πρώτη σημαντικής ανταρσίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά των σχεδιασμών του οικονομικού επιτελείου. Καιρός ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου