Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Eδω η χωρα χανεται κι'αυτος ψ....αρμενιζει

Απο το ενα κακο στο επομενο παμε,απο υποβαθμιση σε υποβαθμιση και θα περιμενε κανεις να εχουμε μια διαχειρηση που θα κατσει να δει τα προβληματα,να τα αντιμετωπισει,αν εχει κανει καποια....λαθη να τα διορθωσει και επιτελους να δουμε τελικα οτι καποιος διοικει αυτον τον τοπο.

Αντι αυτου εκεινοι παραμενουν ακαμπτοι στις θεσεις τους λες και δεν θεωρουν οτι μπορουν να εχουν κανει και λαθη...αν αυτα που....
εχουν κανει λεγονται λαθη,η ζωη μας δυσκολευει,ανθρωποι χανονται και αλλοι κτυπιουνται αλυπητα και χωρις ελεος...και......

Εκεινος λειπει για αλλη μια φορα...οχι για να μας σωσει,αυτο το εχει ηδη κανει και πολλες φορες,αλλα να ειπε να παει να κανει και μια ομιλια σε ενα ασχετο συνεδριο να περασει και λιγο η ωρα του.

Αν αυτα εσεις τα θεωρειτε σοβαρα...εγω τα θεωρω αστεια,ειπαμε παγκοσμιος κυβερνητης οκ αλλα αυτος το πηρε επανω του και θεωρει οτι εχει κανει τοσες επιτυχιες εδω που ειναι καιρος να παει και σε αλλη χωρα να δειξει τις ικανοτητες του.

Την ιδια ωρα μας ηλθε και το Ζαππειο 2,περιμενουμε στην επομενη ταινια για να βγαλουμε γνωμη για τον σκηνοθετη,αλλα με θα και θα εγω δεν την βλεπω την αναπτυξη ουτε σε πενηντα χρονια.
Διοτι και με τον εναν μνημονιο εχουμε και με τον αλλον τα ιδια,τωρα απο διαφανειες και υποσχεσεις εχουμε ακουσει πολλες,τι να πιστεψεις πλεον?

Μια ιδεα ειναι να τους δωσουμε και τους δυο στην Ευρωπη να ξεχρεωσουμε,αν παρει και τα βραβεια του ο τωρινος ειναι σιγουρο οτι θα τα πιασουμε τα λεφτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου