Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ, ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ γρΑΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ!!!

COMODO-ANASCHIMATISMOS
Ετοιμότητα δήλωσαν οι δηλωμένες Στέλλα, Τζούλια, Μαριάνα, Πετρούλα και σύσσωμος η Συγγρού μετά της παραλιακής, απαντώντας στο προσκλητήριο εθνικού κατήφορου του ελεεινού Γκαγκά και κλέφτη. Με τις δεδηλωμένες στον νέο σχηματισμό, είναι πλέον σίγουρο, ότι ο ........



Γκαγκάς θα εξασφαλίσει εσωκομματική πειθαρχία, αφού όλοι οι βουλευτές, θα βάλουν αυθορμήτως τα χέρια στις τρύπιες τσέπες τους προς απασχόληση και θα σταματήσουν να χειρονομούν θορυβωδώς και εναερίως. Οπότε??? Οπότε ο πανέξυπνος Γκαγκάς εξασφαλίζει και τη δεδηλωμένη του πορνοβουλίου, χωρίς να κουνήσει για άλλη μια φορά το δακτυλάκι του!!!!
Οι εθελόντριες, γνωστές, για τα ισάξια τουλάχιστον προσόντα τους με τα του Γερουλάνου ή της Διαμαντοπούλου, ή της Κατσέλη ή του Παπακωνσταντίνου ή του Λοβέρδου (και άλλων) και γνωστές επίσης γιατί είναι οικονόμες και δεν χρειάζεται να τις λαδώσεις για να κουνηθούν, δηλώνουν ετοιμοπόλεμες και είναι έτοιμες να πάνε σήμερα κι’ όλας με τις ζαρτιέρες τους στη πλατεία Συντάγματος, για να διαπραγματευτούν με τους αγανακτισμένους τη πραμάτεια τους και τα πρόστυχα εσώρουχά τους, που τεχνηέντως θα ξεχάσουν στα σπίτια, όπου και θα εργάζονται, ακόμα κι’ αν υπουργοποιηθούν.
Ενθουσιασμένος ο Γκαγκάς από την υπερπροσφορά ζώντων σωσιβίων, σκέφτεται σοβαρά να αξιοποιήσει στο έπακρον το εικονιζόμενο καρέ του γρΑΣΟΥ για να κερδίσει μια χαμένη έτσι κι’ αλλιώς παρτίδα του, μόνο και μόνο για να σώσει τη πατρίδα του…..
Από την άλλη, κύκλοι του Χρηματιστηρίου δήλωναν, ότι είναι ιδιαίτερα ααισιόδοξοι, ότι αυτή τη φορά ο Γκαγκάς, θα διαλέξει τις σωστές ζαρτιέρες. Μετά τη δήλωση αυτή, έγινε η ανάκαμψη για την επικείμενη επίκυψη!!!!
Είναι άξιο να θυμηθούμε σημειολογικά τα αποκάτω:
Ότι για τις ζαρτιέρες της Στέλλας Μπέζα.ντάκου, είχε γίνει κοινοβουλευτικός αντάρτης, γνωστός πότης και βουλευτής του Καραμανλή.
Ότι η Τζούλια έχει επισκεφθεί 2 φορές τη Βουλή και τουλάχιστον μια φορά, πήγε με κάμερες και πηδήχθηκε στο πολεμικό μουσείο.
Ότι η Πετρούλα του δρόμου, εκτός απ’ τον ξεβράκωτο καιρό μας, μας έχει χαρίσει συνεντεύξεις με στελέχη του ΔΝΤ, όξω απ’ το υπουργείο του ….τέως Παπακωνσταντίνου!!!!
Ότι η Ντούβλη, με περίσσευμα αμοραλισμού, έχει δηλώσει κατ’ εξακολούθηση, ότι μπορεί και κάνει τα δεκαπλάσια, από όσα μπορούν να κάνουν ξεβράκωτες, όλες οι άλλες μαζί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου