Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η ώρα ΜΗΔΕΝ στο Σύνταγμα πλησιάζει …Ξέρεις τι θα κάνεις ;

Η ώρα που η λαϊκή αγανάκτηση θα εξελιχθεί σε οργή πλησιάζει …Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους θα δουν και θα ζήσουν από το «τίποτα» έως τα «πάντα» .
Η παγκόσμια εξέλιξη τέτοιων αυθόρμητων κινημάτων μας έχει δώσει 4 συγκεκριμένες
φάσεις (στάδια) βάση των οποίων όλα σχεδόν τα καθεστώτα αντέδρασαν . Πρώτον : Στην αρχή σε αγνοούν …προσπαθούν αν σε υποβαθμίσουν και να σε υποτιμήσουν (θυμάστε που τις πρώτες ημέρες και ενώ στο Σύνταγμα υπήρχε χιλιάδες κόσμου, κανένα κανάλι δεν τόλμησε να δείξει πλάνα . Πολλοί επίσης τις πρώτες ημέρες έλεγαν : έλα μωρέ χαβαλές είναι θα τους περάσει ..για πλάκα κατεβαίνουν …μια βροχή θα τους στείλει σπίτια τους κλπ ) . Δεύτερον:

αφού απέτυχε η αγνόηση σου μετά προσπαθούν να σε πάρουν με το μέρος τους ή να σου δείξουν ότι είναι εκείνοι με σένα (θυμηθείτε την προσπάθεια από τον υποτιθέμενο «πνευματικό» κόσμο που ουσιαστικά ομολογούσε το μνημόνιο σαν μονόδρομο, μέχρι τις σπασμωδικές κινήσεις πανικού κάποιων πολιτικών που τώρα θυμήθηκαν να κάνουν διάλογο και να ακούσουν την «πλατεία» και που ακόμη παραδέχτηκαν ότι μεχρι τώρα λέγανε «πολλές βλακείες»!!! Τρίτον : Αφού δεν πέτυχαν ούτε να σε υποβαθμίσουν , ούτε να σε πάρουν με το μέρος τους μπαίνει σε εφαρμογή το ποιο βρώμικο κόλπο του καθεστώτος ..Η Προβοκάτσια ! και Τέταρτον : Η καταστολή !
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μεταβατική περίοδο από τη φάση 2 στην φάση 3 (της προβοκάτσιας) που σίγουρα θα δώσει και το δικαίωμα για καταστολή …
Η στιγμή που στην Πλατεία Συντάγματος θα «έρθει» η ώρα ΜΗΔΕΝ θα μας βρει όλους στους δρόμους , τότε θα είναι που θα πρέπει να έχουμε προετοιμαστεί και να έχουμε σκεφτεί τι να κάνουμε και τι να μην κάνουμε …
Για την αυτοπροστασία μας καλό θα είναι να μην στηριχτούμε στην επικοινωνία μέσω κινητών ή ιντερνέτ γιατί σε τέτοιες στιγμές χάους δυστυχώς κόβονται, ή από το πλήθος μηνυμάτων και κλήσεων καταρρέει το σύστημα … Καλό αν και δευτερεύων θα είναι να έχουμε μαζί μας ένα μπουκάλι νερό , ένα μαντήλι, μια γλυκιά καραμέλα . Να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ για να μην παρεκτραπούμε .
Το βασικότερο από όλα όμως είναι να έχουμε σκεφτεί και να ξέρουμε το τι θέλουμε εμείς …Θα δούμε δίπλα μας πολλά και πολλούς , που δεν θα ξέρουμε ποιοι είναι ..(είναι προβοκάτορες ; είναι ασφαλίτες ; κουκουλοφόροι ; κλπ )
Άρα λοιπόν θα πρέπει να ξέρουμε το ποιοι είμαστε ΕΜΕΙΣ .
Να ξέρουμε το τι θέλουμε να δούμε και το τι δεν θα επιτρέψουμε να δούμε …(θέλουμε να δούμε ανθρώπους να σπάνε μαγαζιά όπως το 2008 ; Γιατί ; τι φταίει ο κάθε καταστηματάρχης ; θέλουμε να δούμε αστυνομικούς να καίγονται ; Για ποιο λόγο ; αυτοί μας φταίνε ; ) Πρέπει να σκεφτούμε από τώρα , από σήμερα (όσοι δεν έχουμε ήδη σκεφτεί) τι ακριβώς θέλουμε και τι ακριβώς δεν θέλουμε !!
¨Όταν δεν ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σου και τι σκοπούς έχει , τουλάχιστον να ξέρεις ποιος είσαι εσύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου