Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο τοίχος «της ντροπής»!

Κάτι το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά της δημοκρατίας συμβαίνει αυτή τη στιγμή...
στην Αθήνα…

‘Οσοι φτάνουν στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των ανθοπωλείων, αντικρίζουν ξαφνικά ένα μεταλλικό τοίχο να ορθώνεται μπροστά τους από σίδερο και πλέξιγκλας!

Εκτός, λοιπόν, από τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα, πρωτοφανή είναι και τα μέτρα… ασφαλείας που παίρνει για πρώτη φορά μια κυβέρνηση, τουλάχιστον σε καθεστώς δημοκρατίας(!), ώστε να εμποδίσει τους συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις να φτάσουν στη Βουλή και να την αποκλείσουν.

Το κέντρο αυτή τη στιγμή, έχει χωριστεί στα δύο και επικρατεί οργή. Ο κόσμος που βρίσκεται εκεί μιλάει για «χουντικές πρακτικές» και ζητάει από την κυβέρνηση «να φύγει όσο ακόμα είναι νωρίς…»

Δεν καταλαβαίνετε, κύριε Παπανδρέου, ότι με αυτό τον τρόπο εξωθείτε τους ήδη «Αγανακτισμένους» πολίτες στα άκρα; Έτσι σκοπεύετε να παραμείνετε στην εξουσία; Στήνοντας μεταλλικά τείχη και οδοφράγματα σε ολόκληρη την Ελλάδα; Αυτό εσείς το αποκαλείτε δημοκρατία;

Κύριε Παπανδρέου, όταν ο λαός εξεγείρεται και παραδίδεται στο θυμό του, τότε αυτός ο λαός είναι μια αδάμαστη φλόγα που μάταια, προσπαθεί κάποιος να σβήσει… Θυμηθείτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου