Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργο, σε παρακαλώ, κάνε κάτι να μη βγεί η δεξιά !

Η πληροφόρηση αυτές τις ώρες είναι καταιγιστική, ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο "δραματικό κλίμα" και να αποδεχθούμε όλα όσα θα ακολουθήσουν, δηλαδή: συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου΄, έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη-ανακοίνωση νέων μέτρων-ανακοίνωση χρεοκοπίας-ξεπούλημα ολων των περιουσιακών στοιχείων της πατρίδας-απολύσεις 200.000 υπαλλήλων-ανεργία 1.500.000 πολιτών-Ν.Δ. στην εξουσία (τα δήθεν "σοσιαλιστικά" κόμματα, είναι η χρυσή εφεδρεία της...
 παγκοσμιοποίησης και δεν πρέπει να "καίγονται", όταν μια χώρα καίγεται κυριολεκτικά)- λεηλασία, τρόμος, ταραχές-εκλογές κάθε 6 μήνες-ξεπούλημα-ξεπούλημα-ξεπούλημα. Η Ελλάδα μένει γυμνή από περιουσία, το ίδιο και οι Έλληνες και συνέρχεται μετά από 40-50 χρόνια, με έναν διαφορετικό λαό μιγάδων που θα κατοικεί στην περιοχή, καθώς το ενεργό κομμάτι Ελλήνων, αυτό που είναι σήμερα 14-30 ετών θα μεταναστεύσει.

Όλα αυτά τα τόσο απλό, όλη την πορεία της Ελλάδας, τη γνώριζε ο κ.Παπανδρέου και πολλοί ακόμη εδώ και χρόνια. Ήξεραν ότι θα μπούμε στο ΔΝΤ, ξέρουν ότι θα απολυθούν 200.000 τουλάχιστον δημόσιοι υπάλληλοι, ξέρουν ότι η ανεργία θα ξεπερασει το 25%.
Ήξεραν εδώ και ένα χρόνο, ότι θα επιβάλλουν το χαράτι της ΔΕΗ, δεν το αποφάσισαν προχθές!
Ξέρουν και όλα τα χαράτσια της επόμενης διετίας.

Γιατί λοιπόν κάνουν κατάχρηση επικοινωνιακών κόλπων τόσα χρόνια και χάνουν πολύτιμο χρόνο;

Απολύστε σήμερα τους δημ.υπαλλ. (μονομιάς και τους 200.000 που έτσι κι αλλιώς θα απολύσετε), πουλήστε εντός του Οκτωβρίου όλα τα ασημικά (ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΛΠ, ΟΛΘ κλπ), αφού έτσι κι αλλιώς θα τα ξεπουλήσετε καικόψτε τις δαπάνες για υγεία και άμυνα τώρα (αφού έτσι κι αλλιώς θα τις κόψετε).
Έτσι κι αλλιώς, έχετε ακόμη τη στήριξη του λαού, ακόμη και των ίδιων των 200.000 δ.υ. που θα απολύετε, καθώς πάνω κι από τη ζωή τους, πάνω κι από το μέλλον τους, πάνω κι από την τσέπη τους, όλοι αυτοί ζουν για έναν σκοπό: "να μη βγεί η δεξιά".
Πείστε τους λοιπόν, ότι πρέπει να το κάνουν κι αυτό, για "να μη βγεί η δεξιά" και θα δεχθούν να θυσιάσουν και τα παιδιά τους.

Αφού ακόμη και σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που στεναχωριούνται, αγωνίζονται, χτυπιούνται στα μπλογκς, παλεύουν, να ....μη βγεί ο Σαμαράς. Αυτό τους απασχολεί, όχι ότι δεν θα χουν να πληρώσουν το ρεύμα....Διαβάζουν και ξιφουλκούν, μόνο στις αναρτήσεις που φαίνεται πως "ευννοούν" τον Σαμαρά. Αναλαμβάνουν δηλαδή το ρόλο του "μαντρόσκυλου":
Να μη μπεί στο μαντρί της εξουσίας ο Σαμαράς δηλαδή κι ας ψοφάνε από την πείνα τα πρόβατα μέσα στο μαντρί.
Αρκεί, "να μη βγεί η δεξιά". Αυτός είναι ο υπέρτατος αγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου