Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ε όχι ρε θρασίμι… Δε θα παίξεις μπιλιάρδο στην πλάτη μας εσύ…

Δεν πληρώσαμε μαζί το ΤΕΒΕ βρε απίστευτε. ΕΓΩ το πληρώνω, ενώ ΕΣΥ και το ΑΘΛΙΟ ΣΙΝΑΦΙ σου αποφασίζετε πόσα θα πάρω και αν θα τα πάρω ποτέ.

Δεν πληρώσαμε μαζί το ΝΟΙΚΙ μου βρε ξεδιάντροπε. ΕΓΩ το πληρώνω και ΜΟΝΟ ΕΓΩ ξέρω με πόσες δυσκολίες και στερήσεις καταφέρνω να μην ξεφτιλίζομαι μέχρι τώρα. 

Τα ΔΙΚΑ σου κοινοβουλευτικά μεγαλεία τα πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι «κοπρίτες». 
Διότι μόνο κοπρίτες είμαστε αφού έχεις ακόμη τη δυνατότητα να κυκλοφορείς ελεύθερος πάνω σ αυτή τη γη που δε σταμάτησες ούτε στιγμή να προσβάλλεις.

Δεν πληρώσαμε μαζί τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ της ΕΦΟΡΙΑΣ βρε θρασύτατε υβριστή. ΕΓΩ τα πληρώνω και κανείς δε με ρώτησε ούτε αν μπορώ ούτε αν αντέχω να τα πληρώνω, για να μπορείς ΕΣΥ και το ΣΙΝΑΦΙ σου να κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα, να το «απαλλοτριώνετε» μέσα σε σκάνδαλα και λαμογιές, να χρηματοδοτείτε Χριστοφοράκους και νταβατζήδες, και να έχετε επιπροσθέτως το θράσος να μας το στερείτε την ώρα που δικαιούμαστε να πάρουμε πίσω ένα μέρος από τους κόπους και τον ιδρώτα μας δεκαετιών.

Από ποιο κράτος ζούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ βρε ανθρωπόμορφε εφιάλτη???
Από το κράτος που με τους νόμους σας βάζουμε συνεταίρο στη ζωή μας από τη στιγμή που θα σκεφτούμε να επιχειρήσουμε να κάνουμε δική μας δουλειά???
Από τον νταβατζή πολυτελείας που πληρώνουμε ακόμη και με το καλημέρα στην μικρή επιχείρησή μας???
Από αυτό το κράτος – δυνάστη που ακόμη και αν χρεοκοπήσει η επιχείρησή μας και την κλείσουμε θα πρέπει να πληρώσουμε το γνωστό νταβατζηλίκι του χρεοκοπημένου επαγγελματία???
Από το κράτος των προστίμων και των ατελείωτων παραβόλων???...
Και ποιος σε εμπόδισε άθλιε υποκριτή να φορολογήσεις αυτούς τους δικηγόρους και μεγαλογιατρούς που ισχυρίζεσαι ότι δηλώνουν 1.500 ευρώ εισόδημα???
Σε εμποδίσαμε όλοι εμείς που παλεύουμε νύχτα και μέρα να σταθούμε???
Σε εμποδίσαμε εμείς να ανοίξεις τραπεζικούς λογαριασμούς και να κόψεις τα κεφάλια που πρέπει να κοπούν???
Σε εμποδίσαμε εμείς να βάλεις ένα τέλος στο «φακελάκι» στα νοσοκομεία???
ΕΣΥ το πληρώνεις αυτό το «φακελάκι» ή ΕΜΕΙΣ βρε απίστευτε υβριστή???

Δεν πληρώσαμε μαζί το αντισυνταγματικό «τέλος επιτηδεύματος» βρε ξεδιάντροπέΕΓΩ το πληρώνω. Ενώ ΕΣΥ και το άθλιο ΣΙΝΑΦΙ σου, αποφασίζετε χαράτσια κατοχικής διοίκησης για να τα εναποθέσετε αυτούσια στα πόδια των νταβατζήδων, την ίδια στιγμή που απολαμβάνετε - στο όνομα της βιασμένης "δημοκρατίας" πρωτοφανή προνόμια σε βάρος και του κράτους και όλων ημών.

Όχι βρε ελεεινέ. Δεν θυμάμαι ούτε έναν αποτυχημένο ή προσκυνημένο ή βουτηγμένο στα σκάνδαλα πολιτικό που να αυτοκτόνησε σ αυτό τον τόπο.
Δεν θυμάμαι κανέναν αποτυχημένο πολιτικό προϊστάμενο που να αυτοκτόνησε από τα χρέη και τα ελλείμματα του οργανισμού που διοικεί.
Δικοί μας συνάδελφοι δικάζονται για επιταγές που αδυνατούν να καλύψουν.
Δικοί μας συνάδελφοι διασύρονται γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Δικοί μας συνάδελφοι αυτοκτονούν από τα χρέη και την απόγνωση.

Αυτοί οι νεκροί – ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΙ – ζουν σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου ελεεινέ???

Στα δικά μας χέρια ή στα δικά σας χρεοκόπησε αυτό το δημόσιο???
Για τα δικά μας συμφέροντα ή τα δικά σας σχέδια έγινε αυτό το κράτος εργαλείο της πιο άθλιας και ελεεινής πολιτικής συνδιαλλαγής???

Πως τολμάς λοιπόν άθλιε συκοφάντη να μιλάς ακόμη με τέτοιο μίσος και τέτοια χολή γι αυτόν το λαό που συνεχίζει να σε ανέχεται ενώ θα έπρεπε να σε είχε παρατήσει στους αέρηδες που παράτησες τη σημαία και τους νεκρούς των Ιμίων???

Πως τολμάς…

Έλληνα πολίτη…
Δηλώσεις σαν τις παρακάτω που δημοσιεύονται στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" θα ακούς, και ύβρεις να σε στολίζουν, όσο συνεχίζεις να ανέχεσαι να σε κυβερνούν όλοι αυτοί που έχεις χρέος να ανατρέψεις και να τιμωρήσεις με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.


Κλέφτες αποκαλεί τους ελεύθερους επαγγελματίες ο Πάγκαλος.

Την ίδια μέρα της ανακοίνωσης των ληστρικών μέτρων της κυβέρνησης για το «καλό μας», ο αντιπρόεδρός της, Θεόδωρος Πάγκαλος, παραχώρησε συνέντευξη σε δύο ελβετικές εφημερίδές χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ως κλέφτες, οι οποίοι ζουν από το κράτος και υποστηρίζοντας ότι το φούσκωμα του δημόσιου τομέα είναι η βασική αιτία του δημοσιονομικού ελλείμματος. 

Επίσης αναφέρει ότι πιθανότατα θα καταργηθούν συνολικά 70.000 θέσεις εργασίας από τις δημόσιες επιχειρήσεις και δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι η εκκλησία θα έπρεπε να δώσει… το καλό παράδειγμα και να πληρώσει όπως όλοι οι άλλοι.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες που εξαπολύουν αρκετοί Έλληνες, κυρίως αυτοαπασχολούμενοι, ότι οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την κρίση εξαιτίας της διόγκωσης του δημόσιου τομέα ο Θ. Πάγκαλος απαντάει χαρακτηριστικά ότι «Kατ’ αρχάς και αυτοί ζουν από το κράτος. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πελάτες τους και επιπλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μόνιμα το κράτος. Π.χ. οι δικηγόροι στην Αθήνα δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ. Αυτό είναι αδιανόητο. Έτσι όλοι συμμετέχουν στην απώλεια εσόδων. Το έχω ήδη πει, όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα. Το ερώτημα που θέτω στους Έλληνες είναι «ζητάς πάντα την απόδειξη από τον υδραυλικό;». Αυτό πρέπει να αλλάξει..

Σε ερώτηση των Ελβετών δημοσιογράφων για την εξαίρεση της εκκλησίας από τους φόρους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει αντίθετος με αυτή την εξαίρεση και συμπληρώνει ότι «Η Εκκλησία διεκδικεί την οικονομική αυτονομία της και διαχειρίζεται μία σημαντική κληρονομιά. Θα ήταν φυσιολογικό να πληρώσει, όπως οι άλλοι. Θα έπρεπε να δώσει και το παράδειγμα σ’ αυτό.».

Τέλος, σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις και τις κατηγορίες για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η καλύτερη στιγμή. Η χρηματιστηριακή τιμή της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, που διαχειρίζεται τον ηλεκτρισμό, είναι στο δέκατο της αξίας της ακίνητης περιουσίας της. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό. Για άλλες δημόσιες επιχειρήσεις, που χρειάζονται εκσυγχρονισμό, αν χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για επενδύσεις και αναθέρμανση της οικονομίας, θα είναι προς το δημόσιο συμφέρον.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου