Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γιώργο αποφεύγεις τις εκλογές γιατί ξέρεις τι σε περιμένει

Άκουσα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μεταξύ άλλων είπε απόψε στη Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ότι δεν πρέπει να... γίνουν εκλογές τώρα γιατί θα ήταν υπεκφυγή και θα οδηγούσε σε διχόνοιες. 
Μα τι λέει ο άνθρωπος, τι τους πέρασε τους ΄Ελληνες για ηλίθιους ή για μαλάκες, ώστε να μην καταλαβαίνουν γιατί ο Παπανδρέου δεν κάνει εκλογές τώρα. Βλέπει στις δημοσκοπήσεις ότι το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, καταρρέει, πάει κατά διαόλου και όπου νάναι τα ποσοστά του θα κατέβουν σε μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή με το 15% που του δίνουν σήμερα ζήτημα να εκλέξει 70 – 80 βουλευτές. Με λίγα λόγια όχι μόνο δεν θα εκλεγεί πρώτο το ΠΑΣΟΚ, αλλά χάνεται, εξαφανίζεται . 

Προσπαθεί λοιπόν ο Παπανδρέου, προφανώς έτσι του υποδεικνύουν τα τσιράκια του, 

να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορέσει, μήπως και καταφέρει κάποια στιγμή με μπλόφες, με ψέματα όπως συνηθίζει, με κάποιες υποσχέσεις θετικές προς το λαό και αποστρέψει το μίσος των Ελλήνων προς το πρόσωπό του και προς τη κυβέρνησή του, για την οικονομική κατακρεούργηση που επέφεραν, και καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα σε μελλοντικές εκλογές. 

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφεύγει ο Γιωργάκης τις εκλογές και να αφήσει τις εξυπνάδες, γιατί δεν του ταιριάζει η εξυπνάδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου